Stugor & Rum

Stugor, rum och andra utrymmen!

 

Hannagården är en plats där du eller din grupp kan få inspiration och tid för nya idéer i en varm och personlig miljö utan stress och onödiga krav. Onlinekonferenser och internetsamtal spar pengar och fungerar bra för rutinmöten. Men när något nytt och oväntat ska växa fram behövs det verkliga möten mellan verkliga människor.

 

Hannagården vill inspirera till en hållbar livsstil. Om man inte väljer självhushåll eller egen catering erbjuder Hannagården ekologisk, ofta närodlad mat. Gärna Raw Food från Mainly Raw vid Nytorget, mat som sprakar av liv och färg. Tvål och hudkrämer på Hannagården är handgjorda av naturprodukter utan tillsatser. Vi har egen brunn med gott vatten. Vi återanvänder material, porslin och textilier (och plötsligt är vi moderna igen!) Man kan sova i en riktig tipi och använda vårt numera sällsynta utedass.

 

Men vi vill också ge inre hållbarhet genom frihet från stress, närhet till naturen, förundran och tid att lyssna inåt. Skogen håller jouröppet här, och i kapellet finns alltid plats för stillhet.

 

 

Hannagården - en plats för oväntade möten | Kontakt: info@hannahouse.se | 148 96 Neder Söderby, Sorunda | © Hannagården 2019